Sacerdos et Hòstia

Aquí on ho veuen, tan pío i recoleto, el cardenal Rouco Varela és una persona molt poc exemplar .

roucovarela.jpg

Dijous Sant: Dia de l’amor fratern

Que consti que no solem difondre les misèries de la vida privada de les persones públiques, però sempre hi ha -ha d’haver-les-excepcions.

L’arquebisbe de Madrid i flamant (flamíger, més aviat) cardenal Antonio María Rouco Varela va de bo, no hi ha més que veure la fotografia superior.

Aquí, el peça l’hi munta d’home pío. Sant, sant, sant és el senyor.

Doncs va a ser que no.

Aquí, el peça se sembla més a Caín que a Abel, o sigui.

Perquè resulta que, tan acostumat com està a alternar amb la reialesa, els pobres li molesten. Sobretot si pertanyen a la seva família.

Perquè aquí, el peça, té dos germans: Vicente i Visitación Rouco Varela (esposa de José Silverio Carrasco i mare del bisbe de Lugo, monsenyor Alfonso Carrasco Rouco, que Déu els criatura i la Conferència Episcopal els junta), amb els quals manté una discreta relació.

Però fins a febrer de 2001, tenia altre germà: José Eugenio. I aquest era pobre.

Do José Eugenio Rouco Varela va morir als 69 anys a Tenerife el dia 17 de febrer de 2001 

. Com és lògic, la seva vídua (cunyada del peça), donya María Enriqueta Hernández Rodríguez, va voler comunicar la defunció del seu espòs al seu distingit i sant germà, pel que va encarregar als seus fills (nebots del peça) José María, Luis Manuel i Magdalena, que es posessin en contacte amb ell per a transmetre-li tan greu pèrdua.

Finalment, la tasca va ser encomanada a la filla, Magdalena Rouco Hernández, que va localitzar al peça per telèfon i li va posar al corrent del dolorós esdeveniment que tan prop tocava a La seva Eminència, anunciant-li que el cadàver seria enterrat a l’endemà en el cementiri de Santa Lastenia.

Saben què va contestar el pío cardenal a la seva neboda de l’ànima?

«Que Déu us empari, Magdalena, però jo no vaig a anar i no puc fer gens per vosaltres.»

Des de llavors, la cunyada i els nebots de Monsenyor Rouco Varela -que viuen en la pobresa- no han tornat a saber d’ell, malgrat que han intentat demanar-li ajuda una i mil vegades.

Ni una cridada, ni una carta, ni una resposta. Res de res en set anys. 

I és que, ja se sap, els pobres molesten i diuen que oloren malament.

Notes de la redacció:

1.- El títol d’aquesta notícia-chascarrillo, «Sacerdos et Hòstia«, encara que l’hi pugui semblar als infidels lectors d’aquest diari digital, no és insultante ni amenaçador. Bé al contrari, és la frase llatina que resa gravada en una de les quatre campanes de la catedral de L’Almudena, concretament en la qual van batejar com «La nostra Senyora de Atocha» i correspon al lema episcopal del llavors bisbe auxiliar de Madrid, monsenyor García Lahiguera. És que en inSurgente som molt cults, modèstia a part.

2.- Sabem més coses d’aquest peça, i cap bona. Estem valorant si les publicarem classificades per pecats cabdals o per manaments. Així, si avui hem tret a la llum la seva falta de caritat, pròximament els parlarem dels gustos de Rouco pels béns d’altri, o de la seva supèrbia… Els vam assegurar que hi ha material.

5 respuestas

 1. penso que per manaments, li aniria mes be, ja que tenen, mal que els i pesi unas reglas pobresa, obediencia i celibat,, domes son tres reglas a cumpli, la de pobresa als purpuras els i repamflifa, la obediencia (encare que fos al evangeli) se la pasant per on volen i la del celibat no es del evageli o sia que, es a mi aqui li repamflinfa,

  Me gusta

 2. Ostres! Si ho fas per manaments, avisa a tothom quan arribis al sisé !!! Ja saps que aixó és el que més impacte té.

  Aquesta gent son incorregibles. No valen ni la tinta que gastem per parlar d’ells. Quan més es radicaltzen per una banda, més em radicalitzo jo per l’altra. En fi … Hi ha d’haver de tot al món, peró al nostre païs tenim una creu!!

  Me gusta

 3. La cúria cristanofeixsita fa molt de temps que es passa els principis de la seva secta per on tots imaginem. Jo estic convenút que saben perfectament que això de la Religió e un montatge, i que son més ateus que jo, però el negoci és el negoci.

  Me gusta

 4. Efectivament, el negoci és el negoci.

  Me gusta

 5. […] Antonio María Rouco Varela (en la fotografía), tío de la popular Magdalena Rouco Hernández (Ver Sacerdos et Hóstia), habla de la unión entre personas del mismo sexo en “Entrevistas con doce obispos […]

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

De la mar y los barcos

Just another WordPress.com weblog

Aragonízate

Ser aragonés... ¡cuestión de carácter!

El ilustrador de barcos

Mercantes, veleros y otros buques.

Emitologías

Explicaciones mitológicas para cotidianas expresiones

Enseñanzas Náuticas

Para conocer la mar y todo lo que le rodea

METAMORFOSIS

cambiar o morir

Reflexions d'un arqueòleg glamurós

La ploma més àcida de la xarxa

La Tronera de Celemín

Bitácora de un eterno aprendiz

Revista Diaria

Actualidad, salud, familia, finanzas, moda y mucho mas..

hungarianportrait

Portrait and Glamour Photography from Laszlo Racz

A %d blogueros les gusta esto: