Operació Enclusa

Es prepara la fundació d’un partit catòlic a l’extrema dreta del Partit Popular

inSurGente.- La part més meapilas del PP es desmarca de Rajoy i prepara un nou partit que té el vistiplau del cardenal integrista de Madrid, Antonio María Rouco Varela. És un partit de ultracatólicos que abandonen el vaixell de l’actual Partit Popular. Entre els militants més destacats es troba el diputat Nasarre. Ja està en marxa l’operació, batejada com «Operació Enclusa». Ho ha assegurat avui la juntaletras Pilar Cernuda, que sol beure en fonts d’aigua beneïda. Rouco ha dit que «Tarancón no va voler un partit cristià, però les coses han canviat i ara fa molta falta». En València s’ha introduït un curiós document en l’esborrany del qual han participat persones properes al Cardenal Prevalgut de Madrid.

Els bisbes trenquen la seva promesa i anuncien que no renovaran el contracte al locutor Federico Jiménez Losantos

inSurGente.- Hi ha notícies commovedores i aquesta, sens dubte és una d’elles: aquí, Fedeguico, es queda sense micròfon episcopal. Que li lleven la carxofa, o sigui. I és que amb la sentència de el “cas Jiménez Losantos” obrint totes les primeres de Falsimedia, el locutor incendiari crema més que mai, tant que els bisbes han pres la decisió de no renovar-li el contracte com conductor del programa El Matí de la COPE a pesar que el delinqüent havia pactat continuar encara un any més. L’acord no estava plasmat per escrit i això, sens dubte, facilitarà molt la» no renovació» del seu contracte. No plorin per ell, que no anirà a l’atur. Diners li sobra i ara es refugiarà en Llibertat Digital, que és una mica així com la Vall Mediàtica dels Caiguts. Seguirà predicant, sí, però en el desert, per als cinc o sis nostàlgics que sintonitzin la seva ràdio-tele-escombraries.

Losantos perd el seu «púlpit»

per José Manuel Vidal

(Publicat en Religió Digital)

El “caso Losantos” està vist per a sentència. Els bisbes han pres la decisió de no renovar a Federico Jiménez Losantos al capdavant del Matí de la COPE. El polèmic locutor es va saltar totes les barreres i s’ha convertit en un problema per a l’Església. Per això, la majoria de la Comissió Permanent de l’episcopat es va pronunciar a favor de la revocació del seu contracte. La decisió l’executarà el Consell d’Administració de la cadena. I ja sonen possibles substituts. Ara com ara, el qual compte amb més probabilitats és un veterà periodista radiofònic, de reconegut prestigi i contrastada solvència professional.
Segons les nostres fonts, en la reunió dels 23 bisbe de la Permanent van saltar autèntiques espurnes. La majoria dels prelats es van manifestar en contra de la renovació de Losantos. Encara que alguns ho van defensar. Entre ells els de Comunió i Alliberament i els propers o simpatitzants d’aquest moviment.
A pesar del que es va dir en el seu moment, Losantos no estaria renovat contractualment. Pel que sembla, el que va fer el president de la cadena, Alfonso Coronel de Palma (amb l’anuència del cardenal Rouco) va anar prometre-li verbalment la renovació per un any més. Això sí, una promesa realitzada sense contar amb el Consell d’Administració i en contra del sentir majoritari de l’episcopat, que ara reclama que es revisi aquesta promesa. Pel major bé de l’Església, la imatge de la qual sofreix una deterioració diària en el programa de l’estrella del matí. sense contar amb el Consell d’Administració.
Els bisbes, no obstant això, tractaran d’arribar a un acord amistós amb Losantos. Encara que, si es resistís a deixar la cadena, no tindrien més remei que acomiadar-lo. Per una raó molt sòlida: “Incompliment sistemàtic de l’ideari” de la cadena de l’Església.
I, per descomptat, les injúries per les quals va ser condemnat recentment, asi com els atacs contra rellevants eclesiàstics. AL nuncio de La seva Santedat lle´go a cridar-li masón. AL cardenal de Barcelona, “acardenalado”. I al cardenal Cañizares, “aquest cardenal baixet que m’ha traït”. El que està clar és que Losantos no començarà la pròxima temporada en la ràdio dels bisbes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

De la mar y los barcos

Just another WordPress.com weblog

Aragonízate

Ser aragonés... ¡cuestión de carácter!

El ilustrador de barcos

Mercantes, veleros y otros buques.

Emitologías

Explicaciones mitológicas para cotidianas expresiones

Enseñanzas Náuticas

Para conocer la mar y todo lo que le rodea

METAMORFOSIS

cambiar o morir

Reflexions d'un arqueòleg glamurós

La ploma més àcida de la xarxa

La Tronera de Celemín

Bitácora de un eterno aprendiz

Revista Diaria

Actualidad, salud, familia, finanzas, moda y mucho mas..

hungarianportrait

Portrait and Glamour Photography from Laszlo Racz

A %d blogueros les gusta esto: