Un periodista ucraniano també llança la seva sabata contra un representant de l’OTAN

botazolVideo

inSurGente.- Ígor Dimitriev, reporter del canal de televisió ATV, va desafiar així al sociòleg ucraniano Oleg Soskin, qui en qualitat de representant de l’OTAN, dictava una conferència sobre els avantatges de la integració d’Ucraïna en l’Aliança Atlàntica. L’incident va ocórrer en l’Institut Pedagògic de Odessa, durant un acte en el qual Soskin, al seu torn director de l’Institut de Transformació de la Societat, havia inaugurat un centre d’informació sobre l’OTAN i la cooperació euroatlántica.

La” solidaritat” que va demanar un sector iraquià amb el reporter del zapatazo a Bush fa efecte. Un periodista ucraniano d’origen rus ha llançat la seva bota contra un representant de l’OTAN, emulant així al seu col·lega iraquià Muntazer al Zaidi, que va llançar les seves sabates al president d’Estats Units.

Dimitriev va interrompre al conferenciant i des del centre de l’aula es va dirigir a l’auditori, integrat gairebé en la seva totalitat per dones joves.
Soskin, que acabava de baixar de l’estrada, es va ajupir, encara que, a diferència de Bush, no va poder evitar l’impacte de la bota, després d’això ambdós homes van començar a forcejar, però van ser separats pels guàrdies de seguretat, que entre crits van treure de la sala al periodista.
Dimitriev ha comentat que va decidir emular al periodista iraquià per a” retornar a la política mundial el tema de la sabata, introduït en la sorra internacional per Nikita Kruschev”, el líder soviètic que va copejar amb el seu la tribuna de l’ONU.

“Ha estat una provocació, i molt bé orquestrada”, ha declarat per la seva banda Soskin, qui va continuar la conferència una vegada acabat l’incident. L’entrada en l’OTAN és un dels principals objectius del president ucraniano, Víctor Yuschenko, però l’Aliança aquest any ha denegat a Ucraïna el Pla d’Acció per a l’Adhesió, considerat l’avantsala de l’ingrés.

L’Aliança Atlàntica va confirmar el dret d’Ucraïna d’ingressar en el seu seno, però va argumentar que aquest pas és rebutjat per gran part dels 47 milions de ucranianos, abans de res la important minoria russa, i va demanar al Govern de Kíev prosseguir les reformes.

Noticia relacionada:

El juego del zapatazo a Bush

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

De la mar y los barcos

Just another WordPress.com weblog

Aragonízate

Ser aragonés... ¡cuestión de carácter!

El ilustrador de barcos

Mercantes, veleros y otros buques.

Emitologías

Explicaciones mitológicas para cotidianas expresiones

Enseñanzas Náuticas

Para conocer la mar y todo lo que le rodea

METAMORFOSIS

cambiar o morir

Reflexions d'un arqueòleg glamurós

La ploma més àcida de la xarxa

La Tronera de Celemín

Bitácora de un eterno aprendiz

Revista Diaria

Actualidad, salud, familia, finanzas, moda y mucho mas..

hungarianportrait

Portrait and Glamour Photography from Laszlo Racz

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: