Compromís reclama al PP que deixe d’usar les Falles de forma partidista i respecte a l’oposició i als ciutadans

Compromís rebutja per absurda i persecutòria la criminalització a la qual està sent sotmesa la coalició per part del PP. Per a Joan Ribó “aquestes actituds agressives són una mostra del nerviosisme del PP, que assetjat pels escàndols de corrupció intenta desviar l’atenció i escudar-se darrere de les Falles per criminalitzar i perseguir l’oposició i a qualsevol moviment ciutadà que done suport a protestes legítimes i emparades en la nostra Constitució“.

El PP porta fent partidisme amb les Falles des de fa més de 20 anys. No han parat de manipular fins a fer semblar que l’esquerra no és compatible amb la festa fallera. Doncs bé, això s’ha acabat. Compromís dedicarà un esforç important a donar a conèixer el seu projecte de modernització de les Falles, mal que li pese al Partit Popular. Estarem al carrer protestant, amb els ciutadans, com és el nostre deure, però també anem a ocupar l’espai en què els ciutadans ens han col·locat amb els seus 35.800 vots en les últimes eleccions municipals, encara que al PP no li agrade. La democràcia és així i el PP ho ha de entendre d’una vegada.

En paraules de Joan Ribó “les mostres de descontent ciutadà són culpa del desgovern, les retallades salvatges en serveis públics i els casos de corrupció que afecten al PP. Totes les protestes s’han desenvolupat de forma molt respectuosa amb la Cort Fallera i en especial amb la Fallera Major. Les protestes anaven dirigides cap a l’Alcaldessa, no cap a la Falllera Major i l’intent de la Sra. Barberá per fer veure que les xiulades anaven contra la Fallera Major són simplement menyspreables. Senyora Barberá, li demane solemnement que no torne a fer servir la figura de la Fallera Major contra la nostra coalició ni contra els ciutadans que li xiulaven a vostè, no a ella. Hi ha certes línies roges que cap representant ciutadà hauria de traspassar i la Sra. Barberá ho acaba de fer de manera molt lamentable.”

Compromís no entrarà en el joc brut del PP. Som ferms defensors de la festa, donem suport i participem en totes les celebracions falleres i no permetrem que el PP utilitze el sentiment faller com a escut dels seus molts casos de corrupció. Un cop més, la confusió entre partit (PP) i institució (Ajuntament) és més que evident. Els temps en què feien i desfeien com si fóra el seu “cortijo” han acabat.

Fuente: Compromís

votar

Anuncios

Una respuesta

  1. Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: Compromís rebutja per absurda i persecutòria la criminalització a la qual està sent sotmesa la coalició per part del PP. Per a Joan Ribó “aquestes actituds agressives són una mostra del nerviosisme del PP, que assetjat pels e…..

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

De la mar y los barcos

Just another WordPress.com weblog

Aragonizate

Ser aragonés... ¡Cuestión de carácter!

El ilustrador de barcos

Mercantes, veleros y otros buques.

Emitologías

Explicaciones mitológicas para cotidianas expresiones

Enseñanzas Náuticas

Para conocer la mar y todo lo que le rodea

METAMORFOSIS

cambiar o morir

Reflexions d'un arqueòleg glamurós

La ploma més àcida de la xarxa

La Tronera de Celemín

Bitácora de un eterno aprendiz

Revista Diaria

Actualidad, salud, familia, finanzas, moda y mucho mas..

hungarianportrait

Portrait and Glamour Photography from Laszlo Racz

A %d blogueros les gusta esto: